Καταδυτικό Κέντρο Φολεγάνδρου

Καταδυτικό Κέντρο Φολεγάνδρου

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Φολέγανδρο. Βρείτε ξενοδοχεία στην Φολέγανδρο.

Καλώς ήρθατε στο Καταδυτικό Κέντρο της Φολεγάνδρου!

Το Sea.U Dive Center βρίσκεται στη Χώρα της Φολεγάνδρου και έχει ως στόχο να γνωρίσει το Θαλάσσιο κόσμο του νησιού στους επισκέπτες, αλλά και στους ντόπιους κατοίκους. Ακόμα κι αν δεν έχετε φορέσει ποτέ στη ζωή σας μάσκα, μπορείτε να περιηγηθείτε μαζί μας στο μαγικό κόσμο της θάλασσας.
Το Sea.U Dive Center είναι ένα πιστοποιημένο κέντρο από τον καταδυτικό οργανισμό PADI και ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
Οι εκπαιδευτές μας, Σπύρος Σακελλαρίου και Δημήτρης Κορρές, διαθέτουν πτυχία αυτόνομης κατάδυσης της PADI και ελεύθερης κατάδυσης του FDI και θα σας βοηθήσουν να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία.
Ξεκινώντας με προγράμματα μικρής διάρκειας έως 3 ωρών μπορείτε να ανακαλύψετε την Αυτόνομη Κατάδυση, μαθαίνοντας τη χρήση του βασικού εξοπλισμού, καθώς και βασικές ασκήσεις και κανόνες ασφαλείας, πραγματοποιώντας την πρώτη υποβρύχια βόλτα σας. Μπορείτε να συνεχίσετε παρακολουθώντας προγράμματα όπως: Δύτης Αυτόνομης Κατάδυσης της PADI, Δύτης Ανοιχτής Θάλασσας, Δύτης Περιπέτειας, Προχωρημένος Δύτης Ανοιχτής Θάλασσας, Δύτης Διάσωσης, Αρχηγός Κατάδυσης. Μ' αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε πιστοποιήσεις της PADI και να βελτιώσετε τις γνώσεις σας.
Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με την ελεύθερη κατάδυση, επιλέγοντας το επίπεδο που σας ενδιαφέρει. Τέλος, με το σκάφος του καταδυτικού μας κέντρου, μπορούμε να επισκεφθούμε όμορφα παράκτια σημεία, όπου φορώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό Θα περιηγηθούμε στην επιφάνεια Θαυμάζοντας και φωτογραφίζοντας τον υποβρύχιο κόσμο.
Υπάρχουν προγράμματα και για τους μικρούς μας φίλους.

Ζήστε το!


Επιστροφή στην αρχική.

Last modified on Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 09:15

Καταδύσεις στην Φολέγανδρο