Themonies Luxury Suites

Themonies Luxury Suites

Ξενοδοχεία στην Φολέγανδρο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Φολέγανδρο!

Περιοχή: Χώρα

Αριθμός Δωματίων: 5 Σουίτες + 1 Βίλα

Ένα πλήρες συγκρότημα θεμωνιών από τα τέλη του 19ου αιώνα, ανακαινισμένο ώστε να φιλοξενήσει τον απαιτητικό σύγχρονο εξερευνητή και αρμονικά συμπληρωμένο με αντίστοιχης αισθητικής σύγχρονα πετρόκτιστα, εναγκαλίζεται το αρχιτεκτονικό πνεύμα, την αρχέγονη αίσθηση και τη γοητευτική κοινωνικότητα του νησιού και δημιουργεί μια μαγευτική απόδραση σε σπιτικό περιβάλλον, προσφέροντας ξεχωριστές προσωπικές στιγμές.
Φωλιασμένο στις παρυφές της Χώρας, σε απόσταση σύντομου περιπάτου από το κέντρο της, το "THEMONIES Luxury Suites", αρμονικός συνδυασμός του παροδοσιακού και του σύγχρονου, αγναντεύει γαλήνια την πόλη, το Μοναστήρι και, στο βάθος, το πέλαγος.
Ένα πλήρες συγκρότημα αγροτικών κτισμάτων από τα τέλη του 19ου αιώνα, με το εξαίρετα διατηρημένο αλώνι τους, αποκαταστάθηκε και συμπληρώθηκε με σεβασμό, ώστε να αποτελέσει ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα αισθητικής υψηλών προδιαγραφών.
Πέντε ανεξάρτητες κατοικίες, η κάθε μια με διαφορετικό προσανατολισμό, ύφος και στυλ και ένα κεντρικό κτίριο, συγκροτούν ένα γοητευτικό σύνολο απέριττης πολυτέλειας και σύγχρονης άνεσης. Ο επισκέπτης χαλαρώνει, σε ατμόσφαιρα "Κυκλαδικού Ζεν".
Σε αυτό τον ιδιαίτερο τόπο, επιθυμία και στόχος μας είναι να προσφέρουμε ζεστή φιλοξενία και μια μαγευτική απόδραση σε σπιτικό περιβάλλον, χαρίζοντας ξεχωριστές προσωπικές στιγμές στους επισκέπτες μας.

 

Επιστροφή στην αρχική.

 

Χάρτης Themonies Luxury Suites

Κάντε Κράτηση Τώρα!

Ονομα/νυμο(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Τηλέφωνο
Invalid Input

Αριθ. Ατόμων
Invalid Input

Κατάλυμα(*)
Please tell us which accomodation you prefer.

Άφιξη(*)
Please select a date for arrival.

Αναχώρηση(*)
Invalid Input

Μήνυμα
Invalid Input

Συμπληρώστε το κενό(*)
Invalid Input

Themonies Luxury Suites Παροχές

Κλιματισμός
Μπαρ
Παροχή Internet
Mini bar στα δωμάτια
Επιτρέπονται παιδιά
Χώρος στάθμευσης
Τηλεόραση
Κουζίνα
Δωμάτια μη καπνίζοντων
Εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ
Κοντά στο Ελικοδρόμιο